Geruchten
31 augustus 2007 - Ron Smeets

Is dit de Sony Ericsson K900?

Tja, zo vlak na de nieuwste toestelaankondigingen van Nokia is het natuurlijk niet vreemd dat er ook weer geruchten van de andere toestelfabrikanten opduiken. Ach, en eigenlijk is dat natuurlijk een proces dat voortdurend doorgaat.

Zie hier (meer foto’s na de klik) wat de eerste spionagefoto’s van de Sony Ericsson K900 Cybershot phone zouden kunnen zijn.

In hoeverre dit echt is of niet kan ik niet beoordelen, maar het toestel dat hier geshowd wordt heeft in ieder geval een hoog iPhone en Prada gehalte. Op de )photoshop) foto van de achterzijde is een 7.2 megapixel Cybershot camera te zien.

Vooralsnog houd ik het nog op een gerucht. Daarvoor twee van de drie andere foto’s ook te wazig om er een oordeel over te kunnen vellen.

Kijk zelf maar:

Via: JustAMPGerelateerde links:
Foto van de Sony Ericsson K1 gelekt?
Sony Ericsson W930 ???
Nog een nieuwe Sony Ericsson op komst?
Sony Ericsson iPhone?
Sony Ericsson Px concept
Nog eentje dan, de Sony Ericsson W990i
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.