Geruchten
15 maart 2012 - Ron Smeets

Is dit de Samung Galaxy S III ?

De Samsung Galaxy S III is zonder enige twijfel een van de Android toestellen waar heel veel smartphone eigenaren, vooral diegenen met een Galaxy S of S II, met smart op zitten te wachten.

Vooralsnog zijn er echter alleen nog geruchten en geen officiele berichten die het 'nieuws' halen. Zo ook onderstaand kiekje. Dit zou een persfoto van de Samsung Galaxy S III moeten zijn, als de geruchten kloppen. 

Ik moet eerlijk bekennen dat het toestel op deze afbeelding er wel goed uit ziet zo. Op het display staat ook een hint naar de eerder genoemde (ook gerucht) lanceerdatum; 22 maart. Die dat heeft Samsung inderdaad een perspresentatie gepland staan. Of het toestel op de afbeelding de waarheid benaderd? Dat weet alleen Samsung. Wat vinden jullie? Echt of weer een (photoshop) fake?

SGS-III-Pers-Lek-1503-a SGS-III-Pers-Lek-1503-b

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.