Geruchten
27 augustus 2011 - Ron Smeets

Is dit de Samsung Galaxy Tab 7.7?

De kans dat Samsung op 1 september de Galaxy Tab 7.7 gaat presenteren is met het 'foutje' dat de Koreanen zelf maakten bij de release van de 'upacked app' voor het gelijknamige event een stuk groter geworden.

De vraag is nu of de foto van een tablet die vannacht opdook ook daadwerkelijk die Samsung Galaxy Tab 7.7 is. Helaas is de foto een beetje wazig, maar dat is iets dat vaker (bewust) gebeurt bij geruchten.

Ondanks dat kun je wel een treffende gelijkenis, qua vormgeving, met de Galaxy Tab 10.1 zien en ook de connector van de USB aansluiting / oplader ziet er hetzelfde uit. Die zit, in tegenstelling tot bij de Tab 10.1 echter aan de 'onderzijde' (smalle kant) van de Tab op deze foto. Verder is, door het gebrek aan een goede referentie (de connector en de achtergrond zijn dat bepaald niet) niet met zekerheid te zeggen wat nu precies de schermafmeting van deze tablet is. Over een dag of vier weten we meer ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.