Geruchten
17 januari 2012 - Ron Smeets

Is dit de Samsung Galaxy S III ?

Tijdens de presentatie van Samsung op de CES was in een video die getoond werd heel even een nog onbekend toestel te zien. Online wordt nu her en der gespeculeerd of dit misschien een eerste teaser voor de Samsung Galaxy S III zou kunnen zijn. De opvolger van de Galaxy S II wordt waarschijnlijk in Barcelona (tijdens het MWC) eind februari officieel onthuld.

Oordeel zelf maar. Ik moet er wel bij zeggen dat de toestellen die in dit soort filmpjes opduiken meestel 'gephotoshopte' renders zijn die niet altijd (vaker niet dan wel) lijken op de producten die binnen afzienbare tijd het daglicht gaan zien.

Enfin, zoals je op het screenshot (hieronder) kunt zien is het getoonde toestel erg dun en heeft het een behoorlijk groot display en miniscule randen aan de zijkant. Als ik moet gokken, aan de hand van de vingers die te zien zijn, zou ik het op 5.3 inch houden. Verder lijkt de knop onder het scherm wel weer erg veel op die van de Galaxy S II. Zoals gezegd, oordeel zelf maar. Onder de foto staat nog de YouTube video van de presentatie waarin het onbekende toestel te zien is (na ongeveer 7 minuten en 10 seconden).

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.