Geruchten
02 september 2013 - Redactie MobileCowboys

Is dit de Samsung Galaxy Note III?

We weten het natuurlijk pas zeker als het toestel gepresenteerd is maar volgens de laatste geruchten is dit de Samsung Galaxy Note III. Er zijn al heel wat afbeeldingen opgedoken van onderdelen van de Note III maar zo compleet als onderstaande foto's zijn er nog niet eerder te zien geweest. Het zijn, zover we weten, geen officiële foto's maar op basis van eerder gelekte afbeeldingen kan dit de nieuwe Note zijn.

De Samsung Galaxy Note III moet aanstaande woensdagavond officieel gepresteneerd worden dus we houden nog even een slag om de arm maar volgens eerder berichten heeft het toestel een 5.68-inch HD display, 3GB RAM, Qualcomm Snapdragon 800 of Exynos 5 Octa processor, 32GB intern geheugen, 3,200-3,300 mAh batterij en draait op Android 4.3 Jelly Bean.
Galaxy-Note-3-Note-2
Bovenstaande afbeelding toont de Note III (links) en de Note II (rechts). Het is Samsung dus weer gelukt om het scherm in het toestel groter te maken zonder dat dit consequenties heeft voor de afmeting van het toestel, zo lijkt het.
Galaxy-Note-3

Als de geruchten kloppen dat gaat de Note III vanaf half September verkrijgbaar zijn en hoewel de prijzen die nu genoemd worden, verre van betrouwbaar zijn zou het toestel ongeveer 530 euro moeten gaan kosten. Woensdagavond weten we of het klopt ;)
via
bron

 

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl