Geruchten
06 april 2011 - Ron Smeets

Is dit de Nokia T7?

Een week geleden dook een XML profiel op van de Nokia T7-00. Vandaag zijn enkele kiekjes opgedoken waarvan gezegd wordt dat dit de Nokia T7 zou zijn.

Omdat de foto's afkomstig zijn van een Chinese bron (Google Translate link) moeten we dit gerucht voorlopig maar met een stevige korrel zout nemen, als je het mij vraagt. De Nokia T7 op de foto's hieronder lijkt verder heel erg veel op een kleinere (goedkopere?) versie van de Nokia N8.

Enfin, er wordt op de Chinese site ook gesproken over specs. Zo zou de camera een 8 megapixel versie zijn, het scherm een resolutie hebben van 360 x 640 en verder zijn ook features als WiFi, Bluetooth en 3G (GSM) support aanwezig. Eigenlijk allemaal zaken die ook al uit het XML profiel te halen waren. We zullen zien.

Nokia-T7-China-Rumor-a Nokia-T7-China-Rumor-b Nokia-T7-China-Rumor-c Nokia-T7-China-Rumor-e Nokia-T7-China-Rumor-f Nokia-T7-China-Rumor-g Nokia-T7-China-Rumor-h Nokia-T7-China-Rumor-i

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.