Geruchten
26 oktober 2007 - Ron Smeets

Is dit de Nokia N82?

Geruchten over de Nokia N82 deden al eerder de ronde.

Volgens deze Russische bron zouden dit echter zo ongeveer de eerste live foto's (nog eentje na de klik) van het toestel moeten zijn.

Helaas staat het toestel op de foto's niet aan en zijn ze te donker om een typenummer of naam te kunnen ontdekken. De achterkant is op de foto's evenmin te zien, dus de vraag of hij inderdaad een 5 Megapixel camera heeft kan ook nog niet beantwoord worden.

Het toestel lijkt inderdaad veel op de afbeeldingen van de N82 die eerder al eens uitlekten en op de fake versie die we een week of twee geleden op zagen duiken.

ViaGerelateerde links:
Nokia N82 al nagemaakt
Nokia N82 'officieus' bevestigd
Foto's en specs van de Nokia N81 en N82 gelekt
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.