Geruchten
15 december 2011 - Ron Smeets

Is dit de Nokia Lumia 900 ?

Geruchten over de Nokia Lumia 900 (aka Ace) zijn geen nieuws meer. Vandaag is een afbeelding (of Photoshopje) opgedoken van het toestel.

De grote vraag is natuurlijk of deze afbeelding de werkelijkheid benadert. Het antwoord daarop kan alleen Nokia geven. Kijk zelf maar.

Op zich zou het niet vreemd zijn dat de Lumia 900, als die bestaat en/of gemaakt wordt, veel weg heeft van de Lumia 800. Ook daarover zijn al diverse geruchten opgedoken. Het toestel op de afbeelding hieronder voldoet in ieder geval daar aan. 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.