Geruchten
16 februari 2012 - Ron Smeets

Is dit de Nokia Lumia 610?

Gisteren dook het gerucht op dat Nokia in Barcelona (op het MWC) een zestal nieuwe toestellen zou gaan onthullen. Daarbij werd ook de Lumia 610 genoemd, een low-end (Windows Phone Tango) variant.

In de VS zijn nu afbeeldingen opgedoken waarop de Nokia Lumia 610 te zien zou zijn. Wat direct opvalt is dat dit toestel, als de afbeeldingen juist zijn natuurlijk, heel wat weg heeft van de C7, een Symbian model uit 2010.

Over de specs van de Lumia 610 wordt onder andere gespeculeerd dat hij dus op Windows Phone Tango zou draaien met 256MB RAM, een 5 megapixel camera met LED flitser, een 3.5 inch display en verwisselbare achterkantjes zoals de Lumia 710 die ook heeft. De afbeeldingen:

Nokia-Lumia-610-Rumor-a Nokia-Lumia-610-Rumor-b Nokia-Lumia-610-Rumor-c 

Bron: Nok4US

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.