Geruchten
22 maart 2007 - Ron Smeets

Is dit de Nokia 7088?

Deze foto dook voor het eerst bij een Hongaars weblog op. Volgens de geruchten zou dit de Nokia 7088 kunnen worden, een low-end slider in de L’Amour collectie van Nokia. Welliswaar niet voor de Europese markt bedoeld want deze vreemd vormgegeven slider is alleen geschikt voor CDMA netwerken met GPRS en EDGE support.

Wat verder dus opvalt is de bijzondere peervormige rondingen van het toestel en de amberkleurige toets in het midden van de navigatieknoppen.

Veel specs zijn verder nog niet bekend. Het toestel zou een Series 40 Symbian model kunnen zijn met een 1.8 inch kleurenscherm van 128x160 pixels, maar dat is nog allerminst zeker.Gerelateerde links:
Design uitvoering van de Nokia 7373
Fake Nokia 7380 op eBay
Nokia breidt de L'Amour collectie uit
De Nokia L'Amour collectie
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.