Geruchten
17 oktober 2006 - Ron Smeets

Is dit de nieuwe Sony Ericsson Cybershot camphone?

Het is een beetje jammer van de papiertjes die behalve reclame te maken voor SECentral ook een deel van het toestel verhullen, maar volgens bronnen op dat forum moet dit de nieuwste Sony Ericsson Cybershot camphone worden.

Het toestel wordt in de 'mid-range' van de Sony Ericsson toestellijn gepositioneerd. Het is de bedoeling dat deze camphone, waarvan de type naamgeving nog geheim gehouden wordt door SE of de bron bij SECentral, binnen enkele maanden op de markt gaat komen.

Behalve deze foto's zijn er ook al enkele specs opgedoken: Een 2MP camera met autofocus, QVGA TFT display, Memory Micro Stick geheugenkaart en muziekbedienings toetsen aan de zijkant.

Wat verder nog opvalt is dat de toetsen veel weg hebben van die van de P900.

Bron: chrstphr (SECentral)Gerelateerde links:
K800i binnenkort ook in bruin leverbaar
De GSM voor de echte blogger: Sony Ericssons K800i
Sony's eerste Cyber Shot camphones
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.