Geruchten
09 juni 2007 - Ron Smeets

Is dit de nieuwe Palm Gandolf?

Deze foto ziet er uit alsof hij in een krant gestaan heeft maar volgens mij is dat eerder het bewijs dat we hier naar een gephotoshopt brouwsel kijken van iemand die het leuk vindt om geruchten te verspreiden ;-)

Enfin, voor het geval mijn vermoedens niet kloppen. . . Dit zou de nieuwe Palm Gandolf kunnen worden en als dat klopt meteen het bewijs dat Palm duidelijk een andere ontwerprichting gaat kiezen dan momenteel het geval is met de Treo-lijn.

De complete bronfoto (na de klik) meldt ook nog dat de Gandolf voorzien zal zijn van een camera, Bluetooth, EVDO en microSD.

Hieronder de complete foto / afbeelding zoals die op het web verscheen.Gerelateerde links:
Foto van nieuwe Palm based Treo
Apple koopt Palm?
Palm te koop?
Palm introduceert dit jaar een Linux Based Palm OS
Ook een iPhone skin voor de Palm Treo
Palm opent mypalm beta support site voor Treo's
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.