Geruchten
21 oktober 2012 - Ron Smeets

Is dit de Nieuwe Nieuwe iPad?

Apple onthuld dinsdag waarschijnlijk een kleinere versie van de iPad. De afgelopen dagen wordt ook gespeculeerd over de komst van een ietwat aangepaste Nieuwe Nieuwe iPad. Die zou mogelijk een beter scherm krijgen en, natuurlijk, meteen ook de lightning connector.

Online is een foto opgedoken waarop de Nieuwe Nieuwe iPad, met lightning connector, liggend op een Nieuwe iPad te zien is. Echt of fake?

Het 'photoshoppen' van de oude, 30-pins, connector naar een kleinere (lightning) versie is natuurlijk niet zo moeilijk. Om het geloofwaardiger te maken heeft de maker van deze foto ook het (vermeende) nieuwe onderdeel van de lighning connector bovenop de 'Nieuwe Nieuwe iPad' gelegd. We zullen het wel zien, dinsdag avond (vanaf 19u00).

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.