Geruchten
24 september 2011 - Ron Smeets

Is dit de Motorola Xoom 2?

De Motorola Xoom, ondanks dat het (bij ons) geen groot verkoopsucces is, is een van de tablets die regelmatig goede kritieken krijgt. Nu zijn foto's gespot van de mogelijke opvolger, Xoom 2.

Veel specs, anders dan hetgeen je op de gelekte foto's kunt zien, worden daarbij nog niet genoemd. Het lijkt een tablet met een 10 inch scherm te worden. De camera heeft 'HD' naast de lens staan en er zit ook een front cam op.

Verder wordt nog gesproken over een HDMI aansluiting, microUSB, SIM kaart gleuf en 4G / Lte support. Dat is zo ongeveer het enige, plus de twee foto's, wat de bron van dit gerucht op dit moment wilde delen met de rest van de wereld ;-).

Moto-Xoom-2-Rumor-b Moto-Xoom-2-Rumor-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.