Geruchten
25 maart 2007 - Ron Smeets

Is dit de Motorola LAZR?

Let even niet op het zakmes en de aansteker, maar volgens een van de bezoekers op Howard Forums zouden we hier wel eens de nieuwe Motorola LAZR kunnen zien.

Het toestel zou opgedoken zijn bij BengalBoy en de foto's en filmpjes (na de klik) zijn ook door BengalBoy gemaakt, maar op de site heb ik 'm nog niet kunnen terugvinden.

Maar goed, op de foto's is de gelijkenis met de RAZR en KRZR duidelijk te zien dus als deze geruchten al kloppen dan lijkt de LAZR gewoon weer een (modernere) variatie op het RAZR succes.

De enige specs die ik tegengekomen ben spraken over 512Mb intern geheugen, geen geheugenkaart optie en Linux OS.

Zoals gezegd circuleren er ook al twee 'BengalBoy' filmpjes met de LAZR in de hoofdrol.Gerelateerde links:
Motorola KRZR in Nederland te koop
Motorola KRZR het eerst in Hong Kong
Rode KRZR voor Koreaanse markt
Tattoos moeten de RAZR weer populair maken
Motorola RAZR V6 Maxx
Maak van je RAZR een iPhone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.