Geruchten
08 augustus 2014 - Ron Smeets

Is dit de Lumia 730 met super selfie camera

Online zijn twee foto's opgedoken van een nieuwe Lumia smartphone. Als de geruchten kloppen dan wordt dit mogelijk de Lumia 730. Opvolger van de Lumia 720 en ook weer een mid range smartphone die onder andere zal opvallen door de aanwezigheid van een super selfie camera. Een 5 megapixel camera aan de voorzijde met een breedhoek lens.

Deze nieuwe Nokia was eerder al eens opgedoken met de codenaam Superman. Opvallend is ook dat op de foto's een nieuwe (Nokia) Windows Phone versie te zien is; Lumia Debian Red.

Na Lumia Black en Lumia Cyan lijkt dat, alfabetisch, wel een logische volgende naam voor de nieuwe Lumia firmware, maar het is nog niet bekend welke veranderingen en vernieuwingen die versie met zich mee zal brengen.  

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.