Geruchten
01 juli 2006 - Johnny Wayne

Is dit de HTC Trinity

HTC kondigde recentelijk aan dat ze nu ook telefoons onder haar eigen merk op de markt ging brengen. De eerste twee modellen waren de TyTN en de MTeoR, alias de Hermes en Breeze en volgende week brengen ze in Engeland de gebochelde smartphone op de markt via Virgin Mobile.

Vandaag kwamen we dit toestel tegen op een Russische website. Dit zou de HTC Trinity moeten zijn, maar in tegenstelling tot de Trinity die we allemaal kennen uit The Matrix ziet deze er een stuk minder aantrekkelijk uit. Maar ja, dit is dan ook een Smartphone en geen lekker wijf in een latex pakje ;-)

The Trinity lijkt gebruik te maken van de Windows Mobile 5.0 versie als de HTC's Hermes. Verder heeft hij een ingebouwde GPS module en aangepaste knoppen aan de voorzijde. Andere specs zijn: 64MB RAM, 128MB ROM, een 2.8-inch QVGA display, Bluetooth, WiFi, EDGE, HSDPA en een microSD slot. Net als de Hermes Hermes heeft ie zowel een VGA als een 2.0 megapixel camera. Met 1.9cm is het toestel relatief dun. Of en wanneer de Trinity op de markt komt is niet bekend, om nog maar te zwijgen over waar.Gerelateerde links:
HTC TyTN wordt CHT 9000, China's eerste 3G phone
Een ergonomisch ontworpen Smartphone
HTC brengt nu ook toestellen onder eigen naam uit
Over de auteur: Johnny Wayne