Geruchten
07 augustus 2007 - Ron Smeets

Is dit de HTC Touch II aka. Nike?

Enkele maanden geleden werd al een foto gespot van een HTC slider met de codenaam 'Nike'.

Volgens SmartMobileGadgets is het toestel dat we hier zien (foto) de HTC Touch II, ofwel de P5500 'Nike'.

Hij ziet er duidelijk anders uit dan de 'Nike' van enkele maanden geleden. De enige zichtbare overeenkomst is het feit dat ook dit toestel een standaard slider is in tegenstelling tot de zijwaartse slide-out modellen die we vaker van HTC zien.

Veel specs zijn nog niet bekend maar het zou dus een toestel moeten worden met dezelfde touch-sensitive bediening als de HTC Touch die enkele weken geleden groots werd aangekondigd en inmiddels al in de winkels ligt.

Enkele specificaties van deze slider zijn GSM, 3G, HSDPA en een FM Radio.Gerelateerde links:
HTC Touch volgende week in de winkel
Videodemonstratie van de HTC Touch
Standaard GPS slider van HTC, de 'Nike'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.