Geruchten
24 augustus 2012 - Ron Smeets

Is dit de HTC Proto?

Enkele weken geleden dook het gerucht op dat de HTC Proto de opvolger van de huidige One V zou worden. Een aantal specs van dit nog onbekende toestel werden toen wel al genoemd maar een afbeelding was er niet.

Die is de afgelopen uren wel online verschenen. Tenminste, als de geruchten kloppen natuurlijk. Op de foto is ook niet duidelijk te zien of de vermeende opvolger van de One V ook weer de bekende 'kin' heeft maar het lijkt er op dat die verdwijnt.

De specs die ook in het vorige gerucht al opdoken: een 4 inch WVGA SLCD beeldscherm en een 1 Ghz Qualcomm MSM8225 dual-core processor. De behuizing zou verder niet dikker zijn dan 9.6 mm.

Wanneer HTC de Proto eventueel zal onthullen is ook nog niet bekend. De Taiwanese fabrikant heeft in ieder geval geen persconferentie gepland rondom de IFA. Sterker nog, ze hebben ook geen eigen stand op die gadget beurs.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.