Geruchten
17 januari 2013 - Ron Smeets

Is dit de HTC M7?

De HTC M7 zou, als we de eerdere geruchten en specs mogen geloven, een van de nieuwe vlaggenschepen van de Taiwanese fabrikant worden. Het toestel zou in Barcelona, eind februari dus, gelanceerd worden.

Nu is voor het eerst een vermeende afbeelding van de HTC M7 opgedoken. Volgens de bron is die foto afkomstig uit een geanimeerde demo video over hoe de simkaart in het toestel gestoken moet worden.

Nog even los van het feit of de HTC M7 inderdaad bestaat en of het toestel op deze afbeelding te zien is vind ik hem toch wel heel veel op een iPhone 5 lijken, qua vorm. Ik kan mij niet voorstellen dat HTC een dergelijk toestel op de markt gaat zetten. Enfin, oordeel zelf maar. 

De specs die in een eerder gerucht al aan de HTC M7 gekoppeld werden:

- 1.7 Ghz quad core processor van Qualcomm (de Snapdragon S4 waarschijnlijk)
- 4.7 inch SoLux scherm met full HD resulutie en 468ppi
- 2GB RAM, 32 GB geheugen
- 4G LTE support en 42 Mbps HSPA (3G+)
- WiFi
- 13 megapixel f/2.0 camera met full HD video opname functie
- 2 megapixel front camera met full HD video
- Beats Audio, Stereo speakers
- 2300 mAh accu
- Android Jelly Bean OS met HTC Sense 5

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.