Geruchten
28 augustus 2012 - Ron Smeets

Is dit de HTC Desire X?

Het toestel op de foto's hiernaast en -onder zou de nog niet aangekondigde HTC Desire X moeten zijn. Zo luiden de geruchten althans. Als de Chinese bronnen het bij 't juiste eind hebben dan wordt de HTC Desire X een nieuwe mid range Android smartphone van de Taiwanese fabrikant.

Behalve de foto is er ook al een spec sheet van de Desire X gelekt. Natuurlijk is nog niets zeker maar de specs van het toestel zien er niet slecht uit. De kans dat we de HTC Desire X in Berlijn, tijdens de IFA, zullen gaan zien is overigens erg klein. HTC heeft al laten weten geen aankondigingen te doen op en rondom de IFA.

Enfin, de gelekte HTC Desire X heeft, volgens de geruchten dus, een 4 inch WVGA display (480 x 800), een dual core 1 GHz processor met 768MB RAM, 4 GB intern geheugen, Android 4.0.4 (ICS) en HTC Sense 4.1. Met 114 gram en een afmeting van 118.5 x 62.3 x 9.3 millimeter is het toestel behoorlijk licht en compact. Dat is deels ook te zien op de eerste foto hieronder waarop de Desire X naast de grotere One X ligt.

UPDATE (10u40): Bij het Chinese ePrice zijn nog meer foto's van de Desire X opgedoken:

HTC-Desire-X-Rumor-c HTC-Desire-X-Rumor-d HTC-Desire-X-Rumor-e HTC-Desire-X-Rumor-f HTC-Desire-X-Rumor-g

HTC-Desire-X-Rumor-a HTC-Desire-X-Rumor-b HTC-Desire-X-Rumor-specs

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.