Geruchten
07 juni 2012 - Ron Smeets

Is dit de Google Nexus Tablet?

Dat er een Google Nexus tablet, waarschijnlijk gemaakt door Asus, gaat komen is geen nieuw gerucht. De kiekjes die de afgelopen uren opgedoken zijn wel.

Volgens een tipgever van Phone Arena zou dit wel eens de Google Nexus Tablet van Asus kunnen zijn. Mijn gedachten, bij het zien van deze afbeeldingen, gingen direct naar een combinatie van een iPhone en Galaxy S II, maar dan op 'tablet formaat'.

Volgens deze geruchten zou de Google Nexus Tablet voorzien worden van een NVIDIA Tegra 3 quad core processor met 1GB RAM, een 7 inch scherm en Android 4.1 (geen Jelly Bean dus!). Oordeel zelf maar.

Google-Nexus-tablet-Asus Google-Nexus-tablet-Asus-1

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.