Geruchten
19 januari 2007 - Ron Smeets

Is dit de Google GSM en iPhone Killer?

Een anonieme tipgever heeft zich gemeld met enkele wazige kiekjes (klik op de foto voor een grotere versie) van wat de Google Switch zou moeten voorstellen, de GSM met het Google merk waar al langer over gespeculeerd wordt.

Het toestel zou verder natuuurlijk ook doorspekt zijn met diverse Google applicaties zoals GTalk en Gmail als adresboek en een ingebouwde GPS ontvanger met navigatie via Google Maps.

De vraag is echter of deze foto's al dan niet gephotoshopt zijn. Volgens de tipgever zou de Google Switch in samenwerking met Samsung zijn ontworpen wat erg onwaarschijnlijk is. En bovendien zijn toestellen met een volledig display-front sinds de introductie van de iPhone ineens heel erg populair gewodrden.

Echt of Fake? De tijd zal het leren. . . Ondertussen hebben we hieronder nog een wazigere foto van dezelfde bron.Gerelateerde links:
My Mobile Google
Google Mobile komt dichterbij
Google onderhandelt met Orange over de Google GSM
Nieuwe Samsung Ultra Z720 is de Google GSM?!
Google button op Motorola GSM's
Vodafone en Google gaan samen zoeken
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.