Geruchten
20 juni 2015 - Ron Smeets

Is dit de Galaxy S6 edge Plus? Zoek de verschillen, of beter gezegd, het verschil

De kans is groot dat Samsung rondom de IFA, begin september in Berlijn, een phablet versie van de Galaxy S6 edge gaat onthullen. Dat zou dan de opvolger moeten worden van de Note Edge. Er wordt zelfs gespeculeerd dat de naam Note gaat verdwijnen en dat de opvolgers van de Note 4 en Note Edge vanaf dit jaar als Galaxy S6 Plus en Galaxy S6 edge Plus door het leven zullen gaan.

Online is een kiekje, of persrender, opgedoken van wat de Galaxy S6 edge Plus zou moeten zijn. Zonder referentie waaruit de grootte af te leiden is zijn de verschillen, of beter gezegd het verschil met de Galaxy S6 edge uiterst klein. Je moet heel goed kijken, maar dan zie je dat het gaatje voor de microfoon aan de onderzijde bij de Plus variant net rechts naast de headset ingang zit terwijl die bij de gewone S6 edge links naast de speaker grille geplaatst is. De bron van dit gerucht schrijft wel dat de afmetingen van de 5.5 inch Galaxy S6 edge Plus ongeveer 154.45 x 75.80 x 6.85 millimeter zijn.

Uiteraard is niet te zeggen of deze afbeelding echt is of dat de nieuwe plek van de microfoon gephotoshopt is. Enfin, bekijk zelf de twee afbeeldingen maar. De eerste is van de Galaxy S6 edge Plus, daarna te bron-tweet en vervolgens dezelfde afbeelding, maar dan van de Galaxy S6 edge.

https://twitter.com/OnLeaks/status/611837339841769472

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.