Geruchten
24 januari 2013 - Ron Smeets

Is dit de Galaxy Note 8.0 in het wild?

Eerder vandaag dook een mogelijke afbeelding op van de Samsung Galaxy Note 8.0. Volgens de geruchten wordt dit een van de nieuwe tablets die de Koreanen in Barcelona gaat onthullen.

Nu zijn ook vier foto's online verschenen waarop het toestel in levende lijve te zien zou zijn. Wat opvalt is dat de tablet op deze foto's een 'echte' menu knop heeft.

Verder lijkt het toestel inderdaad op het ontwerp van de eerder gelekte afbeelding. In hoeverre de uiteindelijke Galaxy Note 8.0 lijkt op hetgeen vandaag uitlekte valt nog te bezien. Voor het zelfde geld zijn het fake photoshopjes of door Samsung geeregiseerde 'lekken' in een poging het defintieve ontwerp geheim te houden tot de lancering. Laten we zeker ook niet vergeten dat er van de Galaxy S III ook heel wat afbeeldingen en foto's lekten in de weken en maanden voor de lancering. En die leken ook geenszins op het toestel dat nu in de winkels ligt. Enfin, oordeel zelf maar:

Galaxy-Note-80-Rumor-2401 Galaxy-Note-80-Rumor-2401-a Galaxy-Note-80-Rumor-2401-b Galaxy-Note-80-Rumor-2401-c

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.