Geruchten
01 december 2006 - Ron Smeets

Is dit dan wel de 'Ai' van Sony Ericsson?

Ruim een week geleden kwam ik enkele wazige foto's tegen van wat de Sony Ericsson Ai zou moeten zijn, een toestel waarvan het ontwerp is geinsprireerd door de Japanse tennis ster Ai Sugiyama.

Inmiddels is al duidelijk geworden dat de foto's van vorige week niet 'the real deal' waren zoals uit de reactie van meerdere lezers op te maken valt.

Nu beweert Phone Arena enkele ontwerpfoto's van de Ai te hebben bemachtigd. Welliswaar ook met een groot vraagteken er achter.

Zoals op de foto's te zijn is zou de Ai wel heel erg veel weghebben van de Chocolate van LG. Bovendien beweert een van onze lezers in zijn reactie op onze post van vorige week dat hij de Ai in zijn handen gehad heeft en dat het toestel ultraplat is (hij beweert zelfs ca. 5mm). Als dat klopt dan is de kans dat het een slider is wel heel erg klein. Het blijft dus even speculeren.

Voor wie het niet meer weet. De Ai zou standaard worden voorzien van een 3.2MP cam met Xenon flitser, 2Gb harddisk, FM Radio tuner. De foto's:Gerelateerde links:
Eerste foto's van de Sony Ericsson 'Ai'
Ultradunne Sony Ericsson 'Ai' komt begin 2007
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.