Geruchten
17 april 2014 - Ron Smeets

Is dit dan de LG G3?

Het gaat hard met de LG G3 geruchten. Na een 'gouden doos' en benchmarks met display informatie die de afgelopen dagen te zien waren is nu ook een afbeelding opgedoken waarop het design van het toestel mogelijk te zien is.

Het is een tekening (photoshop) die gebaseerd is op hetgeen een Bulgaarse insider al van het toestel gezien zegt te hebben. Kortom, alles behalve te controleren op echtheid.

In de afbeelding staat ook duidelijk 'mockup' wat er weer op kan duiden dat de bron alleen een dummy of niet werkend prototype gezien heeft. Dat het toestel nog smallere randen om het scherm heeft lijkt wel logisch aangezien LG daarmee bij de G2 hoge ogen gooide. Ook de volume- en aan/uit knop(pen) op de achterzijde zal geen optie zijn die LG snel gaat veranderen bij de opvolger van de G3. Die feature is zo ongeveer hun unieke smartphgone kenmerk geworden.

Maar verder is dus met geen mogelijkheid te zeggen of onderstaande afbeelding in de buurt van de werkelijkheid komt. Het is aan LG om dat te bevestigen, of ontkrachten, als het toestel officieel gepresenteerd wordt. Enfin, kijk en oordeel zelf.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.