Geruchten
29 september 2011 - Ron Smeets

Is dit dan de iPhone 5 of 4S? Waarschijnlijk niet! (video)

Over enkele dagen wordt een nieuwe iPhone gepresenteerd door Apple. Het aantal geruchten over de iPhone 5 en/of iPhone 4S is al lang niet meer te tellen.

Vanochtend dook ineens een video op waarin, zo wil de maker ons althans doen geloven, de iPhone 5 (of 4S) te zien zou zijn. Oordeel zelf, maar ik denk dat het, net als zoveel iPhone 5 geruchten, fake is.

Het toestel in de video lijkt heel veel op de iPhone 4 maar heeft wel een groter display met weinig tot geen 'zwarte randen' aan de zijkant. Dergelijke foto's hebben we al eerder gezien en ook die waren fake of gephotoshopt. Daarnaast kloppen er ook een aantal zaken niet in deze video. Zo start een game op voordat hij het icoontje 'los laat' en zijn er ook twee verschillende datums te zien op het lock- en homescreen.

http://www.youtube.com/watch?v=EB11hiwupKM

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.