Geruchten
05 augustus 2011 - Ron Smeets

Is dit dan de iPhone 5? Nee!

De iPhone 5 komt wellicht in september uit. De geruchten over Apple's nieuwste versie van de iPhone zijn al bijna niet meer te tellen.

Een van de forumleden van MacForums postte enkele uren geleden een kiekje van wat volgens hem de iPhone 5 zou zijn. Natuurlijk moeten we dit soort geruchten altijd met een korreltje zout nemen want vaak blijken het achteraf photoshop werkjes te zijn. En ook nu is dat weer het geval, zo bleek vanochtend al.

Het kiekje was namelijk op 3 augustus al op Twitter opgedoken. Daarbij stond min of meer al dat het een 'photoshop product' was. Tsja, gewoon nog even afwachten op de eerste officiele berichten van Apple, dan wordt alles direct duidelijk ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.