Geruchten
07 juni 2008 - Ron Smeets

Is dit dan de 3G iPhone?

Crunch Gear heeft enkele foto's weten te bemachtigen van promotie materiaal van de nieuwe, tweede generatie, iPhone en waarop het toestel en sommige nieuwe features duidelijk te zien zijn.

Natuurlijk zijn ook dit nog steeds geruchten maar ik moet toegeven dat deze plaatjes (zie hieronder) er wel heel echt uit zien.

Het toestel heeft ongeveer dezelfde bolle vorm als de MacBook Air en het lijkt er op dat er behalve een zwarte ook een 'Project Red' uitvoering in de maak is.

Qua specs vallen vooral de aanwezigheid van Exchange support en iChat voor videobellen op. Voor de video belfunctie heeft de nieuwe dan ook een camera aan de voorzijde.Gerelateerde links:
Meer details van de 3G iPhone uitgelekt
Twee uitvoeringen van de 3G iPhone op komst?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.