Geruchten
30 april 2012 - Ron Smeets

Is dit dan de 1e persfoto van de Samsung Galaxy S III? NEE!

Nog drie dagen en dan weten we het zeker, maar de stroom van geruchten en (fake) foto's zal tot die tijd zeker doorgaan en misschien nog wel wat erger worden ;-)) Vanochtend dook maar weer eens een kiekje op van de Galaxy S III. Het toestel dat daarop te zien is lijkt veel op die uit de geruchten van afgelopen vrijdag. Kijk zelf maar.

UPDATE (13u04): Tsja, dat krijg je met die vele honderden geruchten. Soms worden foto's gerrecycled. Dit kiekje is dus al een tijdje geleden hier opgedoken. Vergeet de rest van het verhaal dus maar en wacht rustig af tot donderdag ;-)

De bron van dit nieuwe kiekje is een tipgever van GSM Arena. Die gaf geen verdere informatie over de specs en dergelijke, maar die zijn ook al tientallen keren, in alle smaken, 'gelekt' ;-) Hoewel de foto erg veel op een 'standaard' Samsung perskiekje lijkt blijven het nog steeds geruchten. 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.