Geruchten
21 juni 2007 - Ron Smeets

Is de Sony Ericsson 'Elena' toch de M610i?

Als we deze FCC publicatie mogen geloven wel. Daarin dook namelijk de typenaam 'Elena' in een adem op met een foto van een nieuw toestel dat de M610i zou moeten worden.

Eerdere geruchten meldden echter dat de eveneens regelmatig gespotte 'Lizy' de opvolger van de M600i zou worden. De kans dat Sony Ericsson twee mogelijke opvolgers voor de M600i aan het voorbereiden is lijkt mij bijzonder klein.

Als je de foto's die bij de Lizy en de Elena opduiken naast elkaar legt dan lijken ze wel veel op elkaar. Het grootste verschil zit 'm nog in de camera die bij de Elena wel aanwezig is maar bij de Lizy ontbreekt.

Ik moet ook eerlijk toegeven dat de bovenstaande foto van de Elena wel erg veel lijkt op die van de P1i, in ieder geval voor wat de achterzijde betreft. Bovendien werd vlak voor de aankondiging van wat de P1i geworden is ook al de naam 'Elena' gebruikt. . .

Ik zet mijn geld vooralsnog op de 'Lizy' als het gaat om wat de opvolger van de M600i gaat worden. Of de typenaam uiteindelijk ook de M610i zal blijken te zijn durf ik, na de verassende onthulling van de P1i niet meer met zekerheid te voorspellen. Misschien wordt het wel de M1i ;-)Gerelateerde links:
Sony Ericsson P3i al op komst?
Nieuwe foto van de Sony Ericsson Lizy?
Nieuwe foto's van de M610 of P700i
Meer foto's en specs van de Sony Ericsson 'Elena' (M610i)
Foto's van de nieuwe Sony Ericsson M610 'Elena'
Sony Ericsson 'Lizzy' gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.