Nieuws
25 juni 2009 - Ron Smeets

Is de Nokia N97 waterproof?

Enkele dagen geleden postte ik al enkele video's waarin het scherm en de behuizing van de Nokia N97 getest werden op krasbestendigheid. Diezelfde gasten wilden ook weten of de N97 tegen een beetje water en melk kan. Weer een van die testen waarvan ik blij ben dat ik ze niet zelf hoef te doen met mijn N97.

Zoals je in onderstaande video's kunt zien kan de N97 best tegen een beetje melk. Met water heeft ie wat meer moeite (tweede video). Hij is dus niet echt waterproof. Maar dat wisten we natuurlijk al ;-) Wil je een waterdichte Nokia, dan zul je dus op de 3720 moeten wachten.

http://www.youtube.com/watch?v=VkeDhaDQjEQhttp://www.youtube.com/watch?v=qHde1oYCbXg
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.