Entertainment
25 september 2011 - Ron Smeets

Is de Nokia N9 nu een 'fashion phone'?

Ok, we weten al dat de Nokia N9 niet HET vlaggenschip van de Finse fabrikant zal worden voor 2011/2012. Hij komt maar in een paar landen officieel op de markt en waarschijnlijk ook nog eens in kleine hoeveelheden.

Toen ik vanochtend dus de video zag waarin de Nokia N9 zijn opwachting maakte bij de Stockholm Fashion Week was mijn eerste gedachte; 'Zou de Nokia N9 nu als Fashion Phone verder door het leven gaan?'

Dat zou wel (en wederom) een bijzondere move zijn van de Finse fabrikant met betrekking tot de N9. Ik bedoel, ze hebben de X7 in Nederland ook al als game phone gepushed dus waarom van de N9 niet een Fashion Phone maken ;-) Enfin, kijk onderstaande video maar van het 'optreden' van de N9 op de Stockholm Fashion Week. Qua design past hij wel bij die koele Scandinavische mode, waarmee ik absoluut niet wil zeggen dat de N9 lelijk is hoor. Gewoon een koel, strak, design.

http://www.youtube.com/watch?v=hxMEoAE1EtY

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.