Entertainment
16 oktober 2006 - Ron Smeets

Is de iPod een duivels gadget?!?

Waar sommige al niet op letten. Schijnbaar hebben iPods in de VS en Canada een zogenaamd SKU nummer (Stock Keeping Unit) dat begint met 666.

Reden voor een Canadese winkelbediende om zijn theorie wereldkundig te maken dat de iPod een satanisch gadget is en, erger nog, dat Jobs een deal met de duivel gesloten heeft. Bij zijn bewijsvoering beweert hij dat, behalve het duivelse nummer die de iPods toegewezen krijgen door Apple, de rode iPods (die van Bono's Product Red en de U2Pod) daarom dus rood gekleurd zijn.

Mmmh, is Bono dan wellicht de duivel en draagt Steve Jobs daarom overwegend zwarte kleding?Gerelateerde links:
Bono en Oprah onthullen de 'Project Red' Nano
U2 iPod special edition
Rode SLVR geintroduceerd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.