Entertainment
21 juni 2013 - Redactie MobileCowboys

Ironman Robert Downey Jr. gaat HTC promoten

HTC heeft Robert Downey Jr. benaderd om de komende twee jaar HTC te gaan promoten waarmee hij 12 miljoen dollar schijnt te gaan verdienen. De 48 jarige Iron Man en Sherlock Holmes acteur zal overigens niet als een van zijn populaire karakters in de HTC reclame uitingen te zien zijn maar gewoon als zichzelf.

Zoals de Amerikanen het zo mooi kunnen schrijven "according to two people with knowledge of the plans." gaat Iron Man Downey Jr. te zien zijn op televisie-, print- en billboard reclames. HTC was tot een paar jaar geleden in Amerika een zeer populair merk maar na een paar flinke misstappen en Samsung die met een 10 keer groter marketingbudget even flink gas gaf is er niet veel meer over van de HTC populariteit en daar moet de Amerikaanse acteur dus verandering in gaan brengen.
Iron_Man_1
Volgens Bloomberg, die het nieuws naar buiten bracht, willen zowel HTC als Alan Nierob van Creative Artists Agency het management van Robert Downey Jr. niet reageren op de geruchten. Het enige wat HTC woordvoerder Sally Julien kwijt wilde is het volgende "all-metal design has drawn overwhelmingly positive feedback from media and consumers alike. Anyone with a penchant for metal should be able to appreciate its appeal."

bron

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl