Toestellen
26 mei 2015 - Ron Smeets

Iron Man versie van de Galaxy S6 edge onthuld in Korea Toestel lijkt vooralsnog voorbehouden aan enkele Aziatische landen

Samsung heeft in Korea de speciale 'Iron Man' versie van de Galaxy S6 edge onthuld. Eerder waren al enkele teasers te zien van deze bordeaux rode uitvoering met gouden accenten in de behuizing. Vooralsnog worden alleen Korea, China en Hong Kong genoemd als landen waar deze uitvoering in de winkels gaat verschijnen. Over een Europese lancering wordt nog niets gemeld.

Hoewel ik die rode teint op zich een mooie kleur vindt is wel duidelijk dat je ook een beetje een fan van Iron Man moet zijn om het toestel in zijn geheel ook te kunnen waarderen. Van de behuzing tot en met de doos en zelfs de draadloze lader. Alles straalt Iron Man uit. Niet zo mijn ding, maar goed. Mooi? Of toch niet? Kijk zelf maar. Hieronder staan een uitpakvideo en enkele kiekjes.

https://youtu.be/wB6MId15cpo

Het is overigens niet de eerste keer dat er een speciale Iron Man mobiel gemaakt wordt. Enkele jaren, nou ja, heel wat jaren geleden, in 2008, lanceerde die andere Koreaanse fabrikant al eens een Iron Man versie van de LG Shine.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.