Toestellen
11 november 2008 - Ron Smeets

Iriver Wave komt toch nog

Helemaal aan het begin van dit jaar, tijdens de CES in Las Vegas, toonde Iriver al een prototype van wat hun eerste (touchscreen) mobiele telefoon zou moeten worden. Daarna bleef het echter verdacht stil rondom het toestel.

Tot nu dus. Iriver heeft namelijk bekendgemaakt dat men van plan is de Wave over enkele maanden, op 9 maart om precies te zijn, in Korea op de markt te brengen.

De Iriver Wave wordt voorzien van een 3 inch touchscreen display (480x272), WiFi, miniSD geheugenkaart (optioneel), FM Radio tuner, multimedia speler, e-books en een vertaalcomputer (erg populair in Koreaanse Smartphones). Of de Wave ook buiten Korea verkocht zal gaan worden is nog niet bekend.

Via: Engadget Mobile

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.