Geruchten
01 februari 2006 - Ron Smeets

Iriver trekt zich terug uit Europa

Als we de berichten mogen geloven, dan zullen we het in Europa binnenkort moeten stellen zonder de trendy gadget's van Iriver.

De eerste tekenen voor het verdwijnen van Iriver is het feit dat de Koreanen besloten hebben om de Europese PR afdeling op te heffen en haar Duitse kantoor te sluiten.

Zonder PR en marketing is het, zo wordt verwacht, natuurlijk maar een kwestie van tijd alvorens de producten helemaal van de Europese markt verdwijnen en dan mag Apple weer een 'scalp' aan haar overwinningsboom erbij hangen

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.