Accessoires
16 januari 2007 - Ron Smeets

iRiver bluetooth MP3 horloge

De iRiver S10 behoort tot de kleinste volwaardige MP3 spelers die ooit gemaakt zijn.

Op de CES toonde de gadgetproducent een versie met armband die je als horloge kunt dragen. Op zich niet echt handig natuurlijk als je ook nog een bekabelde headset aan moet sluiten om naar je muziek te kunnen luisteren, maar iRiver heeft in de armband versie ook Bluetooth ingebouwd.

Daarmee kan deze S10 wel eens heel erg populair worden, denk ik. Prijs en (Europese) beschikbaarheid van deze S10 Watch Player zijn helaas nog niet bekend gemaakt. Bovendien kondigde iRiver bijna een jaar geleden nog aan dat men Europa ging verlaten.Gerelateerde links:
De 10 beste goedkope MP3 spelers
Iriver trekt zich terug uit Europa
PSP concurrent van iRiver
Een 24-talige MP3 speler
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.