Accessoires
12 mei 2006 - Ron Smeets

IR stoorzender en WK muis

Twee gadgets die tijdens de komende WK heel verschillende reacties te weeg zullen brengen.

Met de Remote Control Jammer kun je je de ergernis van buren of familie op je hals halen als je midden in een wedstrijd een andere zender opzet en vervolgens deze stoorzender inschakeld waardoor geen enkele afstandbediening nog werkt. Voor 7,50 te koop via de Gadgetshop.

Het andere speeltje betreft de WK muis. Of eigenlijk: muizen, compleet in voetbalsfeer gespoten. Op de foto's hieronder zie je hoe de ene muis er eigenlijk twee zijn. Afhankelijk van de ruimte op je buro of in je tas kies je voor de standaard grootte of de mini-mouse die onderdeel uitmaakt van het geheel.

Ook te koop, maar dan bij USB Geek voor zo'n 17 Euro.Gerelateerde links:
Kies je favoriete Bluetooth WK Headset
DVB-H toestel voor het WK voetbal
Engelse WK GSM van T-Mobile
Wij houden van Oranje!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.