Entertainment
29 november 2005 - Ron Smeets

iPodBar schenkt geen alcohol

In de Apple Store van Tokyo kunnen bezoekers zich sinds kort vermaken in de iPodBar. Niet om te drinken, want er wordt niets (alcoholhoudends) geschonken, tot ongenoegen van vele bezoekers.

De iPodBar is een speciale helpdesk voor iPod gebruikers die er, zonder dat ze in de rij moeten staan samen met het 'gewone volk' en hun Power- en iMac's, terecht kunnen met al hun vragen en problemen rondom Apple's portable players.

Gizmodo schrijft dat ze het nut van een iPod helpdesk nog wel inzien, maar dat ze niet begrijpen waarom Apple daarvoor een complete Bar ingericht heeft. Daarop kan ik maar één ding zeggen: emotie!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.