Accessoires
23 november 2006 - Ron Smeets

iPod wekkerradio

Leuke variatie op een thema. iPod docks zijn er natuurlijk al in overvloed, hoewel er maar weinigen zijn waar ik mijn iPod aan zou toevertrouwen.

Deze LUNA van XtremeMac balanceert wat dat betreft op het randje. Hij ziet er gemiddeld uit, maar heeft wel een leuke feature. Behalve de speakers en het opladen kan hij namelijk ook dienst doen als wekkerradio, of beter gezegd 'wekkerpod'.

Handig zijn ook de twee grote 'snooze' knoppen bovenop de wekker. Wel uitkijken dat je met je slaperige kop natuurlijk niet je iPod vermorzelt als je de wekker wilt uitzetten.

De LUNA gaat 150 dollar kosten en komt volgende maand in de online winkels.Gerelateerde links:
Extreem geile boombox voor je iPod
Jukebox voor je iPod
Veel Japanners worden wakker van hun ringtone
iHome Clock Radio
Moeite met wakker worden?
iPod speaker-dock, maar dan anders
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.