Accessoires
14 oktober 2007 - Ron Smeets

iPod uitgeroepen tot 'Best Gadget Ever'

Tijdens de T3 Gadget Awards is de iPod uitgeroepen tot Beste Gadget Ooit. Bovendien werd 's werelds populairste MP3 speler ook gekroond tot 'Beste Gadget voor Forensen' en 'Beste Muziek Gadget'.

In totaal sleepte Apple zes Awards uit het vuur waaronder ook een voor de iPhone als de 'Most Anticipated Gadget of 2008'.

De andere twee Awards voor Apple gingen naar de MacBook ('Drop Dead Gorgeous Award') en iTunes ('Best Download Service').

De jury bestond uit consumeten die op hun favoriete Gadgets konden stemmen via Sky News Online en de website van The Sun.

Via: The SunGerelateerde links:
iPod en GSM meest gezochte gadgets op internet
iPod of Zune?
Is de iPod een duivels gadget?!?
De 20 raarste gadgets
De 50 beste Gadgets van de laatste 50 jaar
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.