Geruchten
20 mei 2010 - Ron Smeets

iPod touch met camera gespot

De volgende generatie iPod Touch zou wel eens voorzien kunnen worden van een (2 megapixel) camera.

Een Vietnamese bron (alweer!) heeft namelijk naar eigen zeggen beslag weten te leggen op een prototype van de nieuwe iPod Touch en daarin is, zoals ook op de foto's en video hiernaast en -onder te zien is, een camera aanwezig.

De iPod op de foto's en video ziet er redelijk echt uit. Opvallend is wel dat er (nog) niet de bekende Mac Software op draait maar dat kan natuurlijk te maken hebben met het feit dat het een (vroeg) prototype is waarop de definitieve software nog niet geinstalleerd is.

Als de Apple geruchtenstroom van de afgelopen dagen uit Vietnam juist blijkt te zijn, dat weten we natuurlijk pas zeker als de nieuwe iPhone en iPod Touch officieel gelanceerd worden door Steve Jobs, dan heeft de Amerikaanse gadgetfabrikant daar in Azië een flink lek zitten. Geregisseerd of niet, Vietnam is toch niet meteen het eerste land waar je aan denkt bij het uitlekken van dit soort nieuwtjes. Nee, dan kijken we doorgaans toch vooral naar China, Rusland en Taiwan, toch?

De video:

De foto's: iPod-Touch-Camera-a iPod-Touch-Camera-b iPod-Touch-Camera-c iPod-Touch-Camera-e iPod-Touch-Camera-d

Via: Tinhte

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.