Accessoires
06 september 2007 - Ron Smeets

iPod Touch 28 september in de winkels

Zie hier de eerste foto’s van de iPhone. . . uhhm iPod Touch. Apple heeft de komst van de nieuwe generatie iPod’s, die verdacht veel weg heeft van de iPhone, gisteren officieel bekendgemaakt.

De nieuwste iPod zal vanaf 28 september (tijdens de Apple Expo?!) in de winkels liggen. Er komt een 8 en 16GB versie die respectievelijk 299 en 399 Euro gaan kosten.

Behalve een 3.5inch touchscreen display heeft de iPod Touch ook WiFi aan boord en is hij ook voorzien van Safari en Youtube.

Meer foto's:Gerelateerde links:
iPod met touchscreen komt er aan
Touchscreen problemen iPhone
iPod gaat vier jaar mee
Nieuwe iPod met touchcsreen?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.