Accessoires
05 januari 2007 - Ron Smeets

iPod speakerdock voor in het water

Atlantic introduceert tijdens de CES die volgende week in Las Vegas begint de EGO, een waterdichte iPod speaker dock.

De EGO kan dus zonder problemen in de regen buiten gezet worden; ahoewel ik niet zou weten waarom je buiten in de regen naar je iPod zou willen luisteren, maar dit terzijde.

Behalve waterdicht blijft de EGO ook drijven en dus kun je 'm ook mee het zwembad of de zee in nemen. Hij gaat 115 dollar kosten, dus dat valt nog wel mee.

De makers hebben ook rekening gehouden met de bediening van de iPod. Op de plek van het clickwheel is een waterdicht membraan geplaatst waardoor de iPod droog blijft maar je hem wel normaal kunt bedienen.Gerelateerde links:
Maak je Treo waterproof
Hoe reanimeer ik mijn verdronken mobieltje
Waterproof headset van Bluetrek
Waterdichte Nano case
Waterdichte Casio GSM voor LG
Maak je camphone waterproof
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.