Accessoires
10 januari 2006 - Ron Smeets

iPod speaker-dock, maar dan anders

Dit is weer eens wat anders dan een standaard dock of speaker-set voor je iPod, de iPod DJ-Dock.

Verkrijgbaar voor rond de 100 dollar, maar wel pas over ettelijke maanden.

Die groene LEDjes hadden ze van mij weg mogen laten, tenzij die ook andere kleuren kunnen weergeven. . .Gerelateerde links:
IPod dock en cardreader
XBox 360 als iPod dock
Mini zitzak als iPod dock
iWoofer brengt lage tonen naar de iPod
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.
Warning: include(cookie_banner.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314 Warning: include(): Failed opening 'cookie_banner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314