Accessoires
15 maart 2008 - Ron Smeets

iPod Shuffle van 30.000 Euro voor het goede doel

Dit is zonder enige twijfel de duurste en meest exclusieve iPod Shuffle die ooit gemaakt is.

Het apparaatje, dat normaal voor 45 Euro over de toonbank gaat, is namelijk voorzien van niet minder dan 430 diamantjes en uitgevoerd in 18 karaat wit en roze goud. De totale waarde van deze Shuffle komt hiermee uit op een slordige 30.000 Euro.

Deze unieke uitvoering van de iPod Shuffle is gemaakt door Thomas Heyerdahl en als we hem mogen geloven was het een hels karwei om die 430 diamantjes aan te brengen. Daar kan ik mij wel iets bij voorstellen.

Mocht je interesse hebben in een bijpassende headset van Thomas, dan kun je voor zo'n 4350 Euro deze ">iDiamond erbij bestellen.

De Shuffle zal verkocht worden tijdens een veiling voor het goede doel in Londen.Gerelateerde links:
Diamanten BlackBerry Pearl van 67.000 Euro
Exclusieve headset uit Noorwegen
Gouden Shuffle
Diamanten iPod case
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.