Toestellen
13 september 2012 - Ron Smeets

iPod Nano werd de Nokia Lumia en toen weer iPod Nano (fun)

Onderstaande foto laat op een ludieke manier zien hoe Nokia eerst het iPod Nano ontwerp uit 2010 'gebruikte' voor het design van de Lumia 800 en hoe dat toestel op zijn beurt dan weer 'model' stond voor de nieuwe iPod Nano die gisteren door Apple onthuld werd.

Natuurlijk is dit geen serieuze aanklacht aan het adres van Apple en Nokia maar wel leuk om te zien, toch? Vooral het beeld van de twee 'oude' iPod Nano's boven elkaar laat een treffende gelijkenis zien met de Lumia 800. Kijk zelf maar. 

Nu maar hopen dat geen van de overijverige Apple (en Nokia) advocaten op het idee komt om deze foto onderdeel te maken van een nieuwe 'copy-paste-ruzie' ;-)))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.